Kloka Kostbloggen

Kloka Kostbloggen

Hormonkurs 2015

InläggPosted by Therese Renåker 22 Dec, 2014 12:31:52

Nu släpper jag två nya datum för hormonkurs till våren 2015! Vill du få möjlighet att fördjupa dig i våra hormoner under en intensiv och trevlig helg? Under första halvåret erbjuds endast två kurser, totalt 20 platser så vänta inte för länge med att anmäla dig. Lite information om utbildningen:

Det här är kursen för dig som vill få en helhetsbild över hormonernas påverkan och sammanhang och ge dig möjlighet att införliva de viktigaste verktygen för hormonanalyser i din verksamhet. Tyngdpunkten ligger på kopplingen mellan könshormoner, stress och ämnesomsättning. Men också vad obalanser kan ställa till med i form av svåra sjukdomar.

Utbildningen vänder sig till dig som är utbildad kostrådgivare inom lågkolhydratkost. Fokus ligger på kvinnors hormoner men självklart ingår även männens problematik. 2 intensiva dagar då vi går igenom hur allt hänger ihop; från PMS och klimakteriebesvär till viktbekymmer, stress och svåra sjukdomar. Och självklart VAD man kan göra åt det!

För vem?
Kursen riktar sig exklusivt till dig som är kostrådgivare med lågkolhydratinriktning. Känner du att du saknar kunskap om hormonernas viktiga bit i hälsopusslet och vill kunna förståelse för och eventuellt jobba även med även denna, så är detta utbildningen för dig.

Hur många platser?
För att kvalitén ska bli riktigt hög har jag valt att begränsa antalet platser till 10. Kursplatserna har haft en tendens att bli fyllda fort, så först till kvarn gäller!

Datum våren 2015?
28-19 mars
18-19 april

Plats?
Min hemstad - Norrköping. Det är enkelt att ta sig med tåg/buss/bil till Norrköping, kurslokalen ligger strax bredvid Resecentrum och det finns en rad boendealternativ inom gångavstånd. Logi bokar du själv men jag lovar att ge dig tips!

Utbildningens pris?
4500:- ex moms (5625:- inkl moms). Eftersom detta är en påbyggnadsutbildning är momsen avdragsgill för dig som bedriver kostrådgivning eller liknande verksamhet. Dokumentation, för- och eftermiddagsfika ingår.

Anmälan?
Gör du till mig på therese@klokarad.se

Ses vi i vår?smiley  • Comments(0)//kostbloggen.klokarad.se/#post172